Albiol no creu que Mas beneís un pacte entre perdedors per apartar-lo de l'alcaldia de Badalona

El guanyador de les eleccions municipals a Badalona també ha destacat que confia a sortir elegit alcalde tot i que no disposa de la majoria absoluta.

El guanyador de les eleccions municipals a Badalona, Xavier García Albiol, ha declarat que confia a sortir elegit alcalde tot i que no disposa de majoria absoluta. García Albiol creu que, tot i l'interès del PSC, seria molt estrany que CiU acabés pactant amb socialistes i Iniciativa només per impedir que el PP tingui l'alcaldia de Badalona, i ha afegit que li estranyaria molt que "Artur Mas beneís un acord de perdedors en contra del partit que ha guanyat".

En unes declaracions al programa de Catalunya Ràdio El secret, amb Sílvia Cóppulo, el candidat popular també ha destacat: "He guanyat a quasi tots els barris de Badalona. Hi ha barris on he guanyat que mai havíem guanyat on hi ha un 1% o un 2% d'immigració. Per tant, no estem parlant de barris on existeix una problemàtica". Albiol ha assegurat que són barris que han apostat per un canvi de model i que per tant aquests resultats no només s'han aconseguit pel seu discurs en matèria d‘immigració.

Xavier García Albiol, que durant tota la campanya ha estat acusat de fer servir la immigració com a arma electoral, ha volgut deixar clar que considera una mala notícia l'increment de vots de Plataforma per Catalunya.

catradio.cat/secret



Anar al contingut