Josep Plazas, Saül Gordillo i Albert Requena aquest vespre a l'Auditori de Girona
Josep Plazas, Saül Gordillo i Albert Requena aquest vespre a l'Auditori de Girona

Albert Requena i Josep Plazas, de Catalunya Ràdio, guanyen el Premi Miquel Diumé de Comunicació Local de Girona

Albert Requena i Josep Plazas, periodista i tècnic de so de la Delegació de Girona de Catalunya Ràdio, han rebut el guardó als IX Premis Carles Rahola de Comunicació Local pel programa "Els altres nous catalans. Històries d'integració i convivència a Girona".

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha acompanyat els guardonats en l'acte de lliurament dels IX Premis Carles Rahola, que s'ha fet aquest vespre a l'Auditori de Girona.

El treball d'Albert Requena i Josep Plazas, emès a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, ha guanyat el premi Miquel Diumé al millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio. El jurat ha valorat la seva funció de normalització i visualització de situacions personals, l'esforç per abastar tots els àmbits socials, i la coherència narrativa i bona utilització dels recursos radiofònics d'aquest treball periodístic.

Els altres finalistes en la mateixa categoria eren Miquel Curanta, Juli Pedrero i Toni Sellas, pel programa "Govern i oposició", de Ràdio Capital de l'Empordà, i  Moisès Camós, Anna Noguer, Esteve Codony, Anna Estañol, Glòria Ribugent i David Pastor, per l'"Especial referèndum 1 d'octubre", de Ràdio Banyoles.

Els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que aquest any arriben a la novena edició, els organitzen la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Van néixer amb l'objectiu de reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines i fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre, recuperar, gestionar o aplegar informació de tipus periodístic en qualsevol aspecte, format, àmbit i estructura.

El lliurament dels premis tanca la Setmana dels Rahola, una iniciativa que des de l'any 2010 porta a la ciutat de Girona activitats relacionades amb el món del periodisme i la comunicació.

 

catradio.cat

catradio.cat/catinfo

twitter.com/Cati_Girona

 

Barcelona, 22 de febrer del 2018

 

Anar al contingut