"Tot són problemes", amb Patrick Urbano, Juliana Canet i Serapi Soler
"Tot són problemes", amb Patrick Urbano, Juliana Canet i Serapi Soler

Al pròxim "Tot són problemes" Itziar Castro i Pep Plaza

Divendres, a les 20.15, TV3 emetrà "Tot són problemes", l'espai d'humor amb amb Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet, que parla dels problemes quotidians en clau de comèdia. I, per abordar cada tema, convidarà cares ben conegudes per l'espectador.

Els convidats d'aquest divendres seran Itziar Castro i Pep Plaza.

Itziar Castro, nominada a un premi Goya i col·laboradora del magazín "Planta baixa", i Pep Plaza, un dels millors imitadors de Catalunya i cara habitual de l'espai satíric "Polònia", compartiran els seus problemes al pròxim capítol de "Tot són problemes", el programa més optimista de la graella de TV3.

Els presentadors, Patrick Urbano, Juliana Canet i Serapi Soler, s'interessen per la passió pel món del motor que comparteixen els dos actors que visiten el programa.

El programa

Tot i que si l'haguéssim de jutjar pel nom no ho semblaria, "Tot són problemes" és el programa més optimista de la graella de TV3. Perquè els problemes són inevitables, però quan s'expliquen i ens en podem riure sembla que es facin petits. Cada divendres, el programa farà broma i traurà ferro de l'actualitat del món de l'entreteniment.

A "Tot són problemes", l'espectador també hi trobarà reportatges, entrevistes, gags d'humor i jocs de plató amb què els convidats mostraran una cara poc o mai vista.

És una producció de TV3 en col·laboració amb The Mediapro Studio.

tv3.cat/totsonproblemes

Anar al contingut