Arriba la segona temporada

Al crit de "Què passa merdosos?" tornen en Peyu i en Jair Domínguez, els "Bricoheroes"

A partir de diumenge, a les 22.00, s'estrena la segona temporada de "Bricoheroes". El programa de bricolatge d'en Peyu i en Jair Domínguez, que ho va petar amb la primera temporada, torna a les xarxes de TV3 amb novetats, molts "trucus", "cameos" i fins i tot un himne musical propi compost pel grup Obeses.

Una caseta per al gos, una andròmina per guanyar la cursa de carretons del vostre poble o una mosquitera seran les construccions d'alguns capítols de la segona temporada de "Bricoheroes". Una temporada plena de novetats importants. D'entrada, els capítols seran més llargs, perquè els fans del programa amb 13 o 14 minuts no en tenien prou. Més enllà d'això, una segona temporada que també està plena "trucus", d'amor pel bricolatge i de converses surrealistes, sense cap filtre, és a dir, converses de taller.

De tota manera, en Peyu i en Jair, que semblaven inseparables, tindran algunes discussions. En Jair està cansat que amb els diners de tots els catalans en Peyu s'estigui arreglant la casa. En Jair també vol arreglar-se la seva, de casa, i en alguns capítols les reformes es faran allà, encara que la millor solució seria venir amb una excavadora i tirar l'edifici a terra, perquè sembla sortit de la sèrie "Els joves".

El programa comptarà amb una bona quantitat d'amics, "cameos", que donaran un cop de mà als Bricos com el mateix mite del "Bricomanía", en Kristian Pielhoff. I, a més, en aquesta segona temporada, "Bricoheroes" tindrà un himne musical propi, una oda al bricolatge compost pel grup Obeses, que es llançarà amb un videoclip.

"Bricoheroes" és un programa de TV3 amb la col·laboració d'El Corral de l'Humor.

tv3.cat/bricoheroes

instagram.com/bricoheroesTV3

youtube.com/user/tv3

#BricoheroesTV3

Anar al contingut