Dimecres, a les 23.35

"Al cotxe" estrena emissió la nit dels dimecres amb el cantant Miki

A partir d'aquest dimecres, 15 de gener, "Al cotxe" torna a TV3 amb convidats nous, que compartiran una conversa en profunditat amb Eloi Vila durant el trajecte. El cantant Miki Núñez serà el primer convidat d'aquesta nova temporada, que estrena emissió setmanal la nit dels dimecres a TV3.
El programa incorpora com a novetat que les portes del cotxe s'obriran a la participació dels ciutadans: la primera parada serà a Sabadell.
El cantant Miki Núñez puja "Al cotxe" i conversa amb Eloi Vila.
El cantant Miki Núñez puja "Al cotxe" i conversa amb Eloi Vila.

Demà, dimecres, a les 23.35, TV3 emetrà el primer capítol de la nova temporada d'"Al cotxe" amb el cantant Miki Núñez, que, després d'haver fet un "cameo" musical a l'especial de festes, ara torna per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila.

Després de les edicions especials de tardor i Nadal, "Al cotxe" torna a la programació de TV3 en emissió setmanal, els dimecres a la nit, després del programa "El llenguado", que s'estrenarà demà.

Una novetat d'aquesta edició és que cada setmana "Al cotxe" s'aturarà en un lloc diferent de Catalunya i obrirà les portes a tothom perquè hi pugi i expliqui el que vulgui. La primera ciutat on l'Eloi compartirà anècdotes i cançons és Sabadell.

 

Miki Núñez: "El meu avi té Alzheimer i quan va sentir la maqueta d''Escriurem' es va aixecar i va ballar amb l'àvia."

Miki Núñez és el cantant de Terrassa que s'ha fet popularíssim després d'haver participat en el concurs televisiu d'"OT" i d'haver cantat en l'últim Festival d'Eurovisió. Ara acaba de publicar el primer disc, "Amuza", amb un gran èxit.

Puja "Al cotxe" i parla del seu àlbum, fa balanç d'aquesta trajectòria meteòrica que li ha canviat la vida i explica com intenta continuar fent les coses tal com les feia fins ara. Admet que la família l'ha marcat molt, que els pares li han transmès valors fonamentals com l'esforç, el respecte o el compromís, i diu que admira el seu germà petit, que li agradaria ser com ell. Parla de què comporta l'exposició pública i confessa que els pares han patit molt pels atacs que ha rebut a través de les xarxes. Diu que troba a faltar els amics d'"OT" i que no sap si algun dia s'acabarà traslladant a Madrid.

 

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

 

Sant Joan Despí, 14 de gener del 2020