"Això no és una cançó", amb Ramon Gener, redescobreix "Bohemian rhapsody".
"Això no és una cançó", amb Ramon Gener, redescobreix "Bohemian rhapsody".
Dijous, a les 22.45

"Això no és una cançó", amb Ramon Gener, dedica el tercer programa al tema més immortal de Queen: "Bohemian rhapsody"

Aquest dijous, 28 de setembre, a les 22.45, TV3 emetrà el tercer capítol del programa "Això no és una cançó", amb Ramon Gener. En una sessió única i irrepetible, una setmana més, una aula serà l'escenari on el mestre i una quinzena d'alumnes descobriran què s'amaga darrere de "Bohemian rhapsody", un gran himne de la banda britànica Queen. 

Quin es el misteri que amaga "Bohemian rhapsody"? La classe d'aquesta setmana es proposafer una investigació per resoldre aquest enigma. Ramon Gener i els seus alumnes aniran seguint les pistes que Freddie Mercury va deixar a la música per acabar adonant-se que rere la rapsòdia més coneguda de la música actual s'amaga un conte sobre la redempció.  

El programa coneixerà la història de l'Ari, una alumna que va trobar una segona oportunitat gràcies a l'ajuda de la seva família. Amb ella i la resta de la classe, l'audiència descobrirà que el tema més immortal del grup de rock britànic Queen és un viatge pels errors i per com superar-los. Perquè "Bohemian rhapsody" no és una cançó. No és només una cançó.   

 

El programa 

"Viva la vida", de Coldplay; "Dancing queen", d'ABBA; "Bohemian rhapsody", de Queen; "The edge of glory", de Lady Gaga; "My way", de Frank Sinatra, i "Respect", d'Aretha Franklin. Són títols icònics que han tingut un gran impacte en la societat, que han marcat pares i fills, que són molt més que una cançó: himnes, vivències, emocions i records. Perquè tots tenim una cançó que ens ha marcat la vida, aquest és el punt de partida del nou format d'entreteniment familiar de TV3 "Això no és una cançó".  

Apassionat pel món de la música i de l'art, Ramon Gener es posa al capdavant del programa per descobrir tots els secrets que s'amaguen darrere aquests grans temes i durant sis episodis convida l'audiència a endinsar-se en un viatge fascinant a través de la música, les emocions i la condició humana.      

A partir de la interacció amb el professor d'aquesta singular aula, el programa també mostra les històries personals dels alumnes, que aprendran, jugaran i quedaran fascinats en un viatge musical que els portarà a parlar de la vida, de les seves inquietuds i de la seva manera de veure el món. 

A més de donar veu als estudiants i convidar-los a reflexionar, "Això no és una cançó" descobreix nous talents musicals, joves músics amb ganes d'aprendre que interpretaran la seva versió particular de la cançó protagonista del capítol amb l'ajuda dels companys de l'aula. 

"Això no és una cançó" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Brutal Media, sorgida de la crida de 3Cat i el Departament de Cultura de la Generalitat per a grans formats audiovisuals del 2022. 

 

#NoCançóTV3 

Anar al contingut