Judit Mascó amb el grup Gertrudis a l'últim "Aire lliure" de la temporada.
Judit Mascó amb el grup Gertrudis a l'últim "Aire lliure" de la temporada.
Diumenge, a partir de les 22.50

"Aire lliure" acomiada la temporada entre els paisatges més espectaculars i amb el grup Gertrudis interpretant una peça en directe

Diumenge, 13 de setembre, a partir de les 22.50, TV3 emetrà el setè capítol d'"Aire lliure", que posarà punt final a la segona temporada del programa, plena de propostes per descobrir paisatges d'arreu de Catalunya fent activitat física i esport. Aquest estiu, gairebé 1.400.000 espectadors han vist en algun moment el programa, que ha obtingut una bona valoració qualitativa, de 8,3, segons el panel de GfK.

Aquesta setmana, Judit Mascó sortirà acompanyada pel grup Gertrudis, amb qui reviurà els millors moments de tot un any de gravacions.

Els convidats del setè i últim capítol de la segona temporada d'"Aire lliure" són els components del grup Gertrudis, autors del tema "Aire", la sintonia que ha obert el programa cada setmana. Judit Mascó parlarà amb els tres músics sobre el passat, el present i el futur de la música al país. Amb la seva música i un somriure, Gertrudis acabarà interpretant una de les seves cançons: "Bon dia, vida".

A més de parlar de música, en aquest episodi es reviuran els millors moments i es mostraran els paisatges més espectaculars de tot un any de gravacions. En aquesta segona temporada, el programa ha recorregut una vintena de comarques catalanes amb tots els convidats, que han compartit converses i activitat física amb Judit Mascó.

Aquesta segona temporada, "Aire lliure" ha obtingut una mitjana de 165.000 espectadors i un total d'1.385.000 persones han vist almenys un minut de programa, que ha obtingut un 8,3 sobre 10 de valoració global, segons el panel qualitatiu de GfK. L'emissió més vista va ser el capítol emès diumenge passat, 6 de setembre, dedicat a recórrer les comarques tarragonines amb l'alpinista Òscar Cadiach i l'atleta amb paràlisi cerebral Àlex Roca, amb 263.000 espectadors i una quota del 10,9%.

Pel que fa a l'audiència digital, aquest estiu s'han fet un total de 89.000 reproduccions del programa i el capítol més vist ha estat el primer, amb la cantant Judit Neddermann i el cineasta Albert Serra per terres gironines, amb 18.600 reproduccions.

tv3.cat/airelliure
facebook.com/airelliure
twitter.com/airelliuretv3
instagram.com/airelliuretv3

#AireLliureTV3
Anar al contingut