Diumenge, a les 21.55

Aigua i futur, a "Pel món amb Te Radar"

Diumenge, 16 d'agost, a les 21.55, el 33 emetrà els episodis setè i vuitè de "Pel món amb Te Radar", una sèrie documental protagonitzada per l'aventurer Te Radar, que fa la volta al món per saber com la innovació pot ajudar el medi ambient. En aquesta doble emissió es parlarà d'aigua i del futur.

En el primer dels dos episodis d'aquest diumenge, "Aigua", Te Radar descobreix com la pluja que a vegades incomoda és en realitat un tresor caigut del cel. Per exemple, a Austràlia, un país considerat afortunat per la gran quantitat de minerals que té, s'han de gastar ara milers de dòlars per potabilitzar aigua.

En el segon episodi, "El futur", Te Radar es planteja el futur i viatja fins a Ruanda per veure com aquest país ha canviat la seva cultura per conservar els goril·les de muntanya. Després visita Masdar, una ciutat d'Abu Dhabi, per comprovar com es pot construir un futur sostenible amb l'ajuda de les ments joves més privilegiades del planeta.

El 33 emet cada diumenge, a les 21.55, "Pel món amb Te Radar", en què, en el seu periple, l'aventurer Te Radar visita llocs com Anglaterra, Dubai, Borneo, l'Àfrica i la Xina per mirar de demostrar com la innovació humana conquereix les fronteres del canvi climàtic.

 

tv3.cat/33

Anar al contingut