DIUMENGE, A LES 11.00

Ai que ja són adolescents! Eines per educar a "Signes dels temps"

Diumenge, a les 11.00, "Signes dels temps", presentat i dirigit per Montserrat Esteve, conversa amb el consultor i pedagog Juanjo Fernández per aprofundir en les eines per educar els adolescents en la calma i el respecte.

Montserrat Esteve
Montserrat Esteve

El diàleg amb els adolescents, de vegades, sembla una missió impossible. Tot i això, "és molt important escoltar-los i estar disponibles. Els adolescents necessiten mares i pares madurs, responsables i optimistes." Ho diu Juanjo Fernández, consultor pedagògic i autor de "30 manaments per tractar amb adolescents".

En el programa de diumenge, Montserrat Esteve conversa amb ell en una entrevista enfocada en com educar en la calma i posar en valor la relació amb les nostres filles i fills adolescents. A més, el programa també s'interessa per saber com viuen aquesta etapa la Sara Permanyer i l'Eloi Gordon, alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Cor de Maria, de Sant Celoni.

El programa

"Signes dels temps", un dels programes més veterans de TV3, amb 34 anys en antena, es presenta ara amb format nou. Està dirigit i presentat per la periodista Montserrat Esteve, amb Agustí Vila de realitzador i Imma Segarra de productora, Joan Grané d'ajudant de realització, Montse Solanich a la producció, Eulàlia Tort al guió i Àngels Serres a la documentació. El programa vol ser un espai obert i pròxim sobre l'actualitat de l'Església, amb protagonistes d'aquí i d'arreu del món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència, l'espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.

L'espai combinarà entrevistes i reportatges per crear un espai que posarà en valor el sentit de la vida religiosa en una societat cada cop més secularitzada i obrirà una finestra a l'ecumenisme i al diàleg interreligiós. 

tv3.cat/signesdelstemps
facebook.com/signesdelstemps

twitter.com/signesdelstemps

Anar al contingut