Agnès Marquès puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila.
Agnès Marquès puja "Al cotxe!", amb Eloi Vila.
Diumenge, a les 19.05

Agnès Marquès i Mónica López pugen "Al cotxe!", amb Eloi Vila

Aquest diumenge, a les 19.05, TV3 reprèn els viatges "Al cotxe!" amb Eloi Vila, el conductor i entrevistador que convida l'audiència a conèixer la persona que hi ha darrere la imatge coneguda de personatge. Aquesta setmana, conversa en profunditat amb la periodista Agnès Marquès i amb l'actriu Mónica López.

Agnès Marquès: "Des de petita tenia ganes d'explicar històries" 

La presentadora i codirectora del programa "Planta baixa" explica que quan va començar a dir que volia ser periodista simulava el final de les cròniques dient "Agnès Marquès, TV3, i el nom d'una ciutat que rimés". Com si fos una premonició, va acabar treballant a TV3, on ha tornat recentment després d'un període a RAC1. Durant la conversa amb Eloi Vila, parla dels tombs que ha donat la seva vida, de la filla que té de 6 anys, del seu desig de continuar escrivint i de les assignatures pendents.

Mónica López: "No ho semblo, però soc molt insegura amb la feina"

Mónica López no pateix el problema de l'edat en les actrius. Amb més de 50 anys, té més feina que mai i es considera una afortunada. Instal·lada des de fa més de 30 anys a Barcelona, considera que aquí és casa seva, tot i que amb l'edat comença a tenir enyorança de la seva Canàries natal. Durant el trajecte "Al cotxe!", explica que és molt insegura amb la feina, tot i que se la considera molt bona i rigorosa. També parla de la mort de la seva mare i de les assignatures que li han quedat pendents.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut