Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet, a "Adolescents XL"
Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet, a "Adolescents XL"

"Adolescents XL" de Catalunya Ràdio, reconegut en la Nit de les Revistes i la Premsa en català per un reportatge sobre l'assetjament escolar

Aquesta tarda, el programa de Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner, "Adolescents XL", ha estat reconegut en la 21a Nit de les Revistes i la Premsa en Català pel reportatge "Assetjadors escolars expliquen el seu testimoni: «He fet teràpia per entendre que li estava destrossant la vida»", un treball d'Elvira Vilardell i Cèlia Forment.

El reportatge "Assetjadors escolars expliquen el seu testimoni: «He fet teràpia per entendre que li estava destrossant la vida»" del programa "Adolescents XL", ha estat reconegut en la 21a Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que organitza l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC). El reconeixement ha estat dins una nova categoria d'aquesta edició, que distingeix els millors reportatges en diversos formats (revista, premsa i digital), i que ha representat una de les principals novetats d'aquesta cita anual del sector de la comunicació.

El treball, que té com a titular la impactant declaració d'un dels testimonis, inclou text i àudio i aborda l'assetjament escolar des de la mirada dels assetjadors. El jurat n'ha destacat "la recerca d'una altra mirada d'un tema actual, conflictiu i que necessita perspectives noves".

"Adolescents XL" segueix el fil de l'actualitat, de dilluns a divendres, per explicar-la des d'una perspectiva diferent i en primera persona. Històries quotidianes, però també entrevistes a creadors i creadores joves que marquen tendència actualment, sobretot entre la gent més jove.

catradio.cat/adolescentsxl
catradio.cat

 

Anar al contingut