"Adolescents iCat".
"Adolescents iCat".

"Adolescents iCat" arrenca amb 5.000 visualitzacions a YouTube

"Adolescents iCat", el nou espai audiovisual multiplataforma adreçat a joves de 13 a 20 anys, va arrencar ahir a la nit amb una excel·lent acollida, amb 5.000 visualitzacions a YouTube i acumulant 3.400 visualitzacions a Instagram en poques hores.

Presentat pel periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet i Joan Grivé, amb la col·laboració dels "youtubers" i "instagramers" Pol Gise i Long Li Xue, entre altres, el programa es va estrenar amb una entrevista als actors Marcos Franz i Pol Hermoso, de la sèrie "Merlí" de TV3.

L'estrena d'"Adolescents iCat" d'ahir, a les 21.00, va tenir una excel·lent acollida en el seu canal de vídeo a  YouTube, amb 5.000 visualitzacions, que se sumen a les 3.400 a Instagram que ha tingut des de la seva presentació, dimarts 13 de novembre. Aquestes primeres dades indiquen que es tracta d'un projecte de la ràdio pública amb molta projecció que ha connectat amb el públic adolescent i que li permet arribar a nous públics.   

Amb el lema "Entre hormona i hormona, neurona", l'espai audiovisual multiplataforma d'iCat és de periodicitat setmanal i d'una hora de durada. Està destinat als "millennials" i a la generació Z, joves d'entre 13 i 20 anys, i combina continguts que van de l'entreteniment a la informació de servei, passant per l'educació i els valors, i té el plat fort en una entrevista setmanal amb algun convidat de referència per al públic jove. Els primers convidats d'"Adolescents iCat" van ser els actors Marcos Franz i Pol Hermoso, de la sèrie "Merlí" de TV3.

"Adolescents iCat" és una experiència coral, amb un equip de tres presentadors encapçalat pel periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet i Joan Grivé i amb un equip de col·laboradors habituals integrat pels "youtubers" i "instagramers" Pol Gise i Long Li Xue, entre altres. Completen l'equip Andrea Domènech, Yago Pasinato, Roger Codina i David Panadès

 

iCat.cat

 

 

 

Anar al contingut