Lídia Heredia
Lídia Heredia
Demà, a partir de les 8.30

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Martín Villa, davant la jutgessa

L'exministre de l'Interior Rodolfo Martín Villa declararà demà davant la jutge argentina que investiga crims del franquisme i la transició. El programa en parlarà amb l'advocada que ha presentat la querella, Ana Messuti.

Grans increments a la factura de l'aigua

Un responsable d'Agbar explicarà per què les últimes factures són tan elevades i, en el cas de Barcelona, quina repercussió hi ha tingut la taxa de residus. També s'explicarà el cas d'usuaris que han reclamat que els tornin diners. 

Com influirà la pandèmia en el canvi climàtic?

El director de l'agència que, des d'Austràlia, mesura les emissions mundials de CO2, Pep Canadell, explicarà si els confinaments han tingut efecte en l'escalfament global i què pot passar a partir d'ara.

Covid i grip

El genetista Salvador Macip compararà les mesures pel retorn a l'escola al Regne Unit i a Catalunya. També se sabrà quina relació hi ha entre la vacunació de la grip i les mesures per contenir l'epidèmia de Covid-19.

La taula d'"Els matins"

Esther Vera i Jordi Mercader analitzaran l'actualitat, i Mayka Navarro explicarà les notícies de successos.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut