Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimecres, a partir de les 08.30

Acord sobre el català a l'escola, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 08.30, "Els matins", amb Lídia Heredia, avaluarà l'acord al Parlament per aprovar una nova llei que preservi la immersió lingüística i respongui a la sentència del 25%, amb l'exconsellera d'Ensenyament Irene Rigau, el professor de Dret Administratiu de la Universitat de Girona Josep Maria Aguirre i el director d'institut Joan Cumeras.

Se li preguntarà, a l'advocat especialista en litigis per càrtels Andoni de la Llosa, qui i com pot reclamar una compensació per la pràctica de grans empreses automobilístiques de pactar preus. 

Es coneixeran casos d'obres municipals que estan aturades per l'augment del preu dels materials. I se'n parlarà amb el secretari general del Gremi de la Construcció del Baix Camp, Pere Vinaixa. 

El programa estarà pendent de la nova jornada de vaga a l'ensenyament i de les reaccions a la decisió del COE sobre la candidatura olímpica dels Pirineus. Comentaran aquesta qüestió i altres temes d'actualitat amb Gemma Ubasart, Carles Fernández i Antonio Baños. Mayka Navarro repassarà els titulars més destacats de successos. I Natza Farré argumentarà la seva selecció de les notícies més positives de la setmana. 

 

Anar al contingut