Acord entre la CCMA i PROMO ARTS MUSIC per a la difusió de les activitats del Festival Acústica de Figueres

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i PROMO ARTS MUSIC, organitzadora del festival, han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats del Festival Acústica de Figueres.

La pròxima edició del Festival Acústica de Figueres tindrà lloc entre el 30 d'agost i el 2 de setembre. L'Acústica arriba a la dissetena edició, refermat com el termòmetre musical de la temporada musical catalana. La consolidació a la franja dels 100.000 espectadors d'assistència de les últimes edicions situa l'Acústica al pòdium dels grans festivals de Catalunya.

L'aposta sense complexos pels artistes del país demostra que es pot dur a terme un festival d'èxit amb una programació amb el 90% d'artistes catalans. Aquest fet ha permès a l'Acústica rebre la distinció de festival estratègic de pop-rock de Catalunya que atorga la Generalitat de Catalunya als festivals que excel·leixen i representen millor el seu gènere al país.

Tant TV3 com Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment de totes les activitats del Festival Acústica de Figueres a través d'espais com "33 recomana" o "Linca't". A més, hi haurà una vinculació entre l'Acústica i el projecte Amics d'iCat. Així, l'emissora iCat oferirà en directe alguns dels concerts, i el programa "Independents" s'emetrà des del festival en una edició especial.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut