Acord entre la CCMA i l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) han signat un acord de col·laboració per difondre i promoure les activitats culturals de les companyies de teatre familiar que integren aquesta associació.

Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA difondran les activitats programades per l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), una entitat sense ànim de lucre formada per companyies professionals de teatre familiar (arts escèniques i musicals: dansa, circ, teatre, teatre de carrer, titelles, animació...), que va néixer l'any 2000 amb la voluntat de promoure i vetllar per la qualitat del sector a Catalunya.

La TTP s'ha convertit en una eina de coordinació que actors, músics, mags, ballarins, pallassos i titellaires han creat per tal de dignificar el sector del teatre infantil i juvenil o, també anomenat familiar, de Catalunya i unir esforços des de la convicció que el públic mereix qualitat, respecte i rigor creatiu. La TTP treballa per ser referent del teatre familiar, infantil i juvenil per a tots els públics i de qualitat.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut