Acord entre la CCMA i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana per al foment de la lectura en català

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu la promoció i difusió de la lectura en català. Alguns exemples visibles de l'acord seran el seguiment de les activitats de la Setmana de Sant Jordi i de la Setmana del Llibre en Català, o la presència de llibres als decorats dels platós de TV3.

Segons aquest acord, que tindrà una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, difondran les activitats organitzades per EDITORS.CAT, l'Associació d'Editors en Llengua Catalana. Una de les més destacables serà la Setmana del Llibre en Català, que aquest any arriba a la 39a edició i que es farà del 10 al 19 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

D'altra banda, l'Associació d'Editors en Llengua Catalana cedirà a la CCMA llibres no venals d'edicions gratuïtes d'empreses editorials membres d'EDITORS.CAT perquè puguin formar part de les diferents ambientacions de programes i sèries de TV3.

EDITORS.CAT és una associació professional, constituïda el 2 de juny de 1978, que agrupa les empreses editorials dels Països Catalans que publiquen en llengua catalana amb l'objectiu de fer promoció i difusió de l'edició de llibres en llengua catalana.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut