Acord entre la CCMA i l'Ajuntament d'Igualada per a la difusió de les activitats de la Mostra d'Igualada-Fira d'espectacles infantils i juvenils

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ajuntament d'Igualada han signat un acord de col·laboració per tal de difondre les activitats programades a la Mostra d'Igualada, que aquest any celebra 30 anys de recorregut amb el lema "Espectacles que et fan créixer".

Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA difondran les activitats programades durant la 30a edició de la Mostra d'Igualada-Fira d'espectacles infantils i juvenils, que tindrà lloc a la capital de l'Anoia entre el 4 i el 7 d'abril.

La Mostra d'Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 36.000 espectadors i 700 professionals. Considerada com un mercat estratègic de Catalunya, nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d'arreu de l'Estat espanyol i l'estranger.

Aquest any, la Mostra d'Igualada celebra la seva 30a edició i reivindica la cultura com a font d'aliment imprescindible per créixer com a persones, amb el lema "Espectacles que et fan créixer". El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils, amb espectacles per a infants a partir de 3 anys, joves i públic familiar.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut