Acord entre la CCMA i la Fundació Mediterrània, Fira d'espectacles d'arrel tradicional, per promoure i difondre les activitats de la Fira Mediterrània de Manresa

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació Mediterrània, Fira d'espectacles d'arrel tradicional, han firmat un conveni de col·laboració per difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2019 i del 2020 de Fira Mediterrània de Manresa.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i informaran de les activitats culturals que es duran a terme durant la celebració de la Fira Mediterrània de Manresa en les edicions del 2019 i 2020, a través de qualsevol dels seus canals i continguts. De la seva banda, Fira Mediterrània col·laborarà amb la CCMA en el subministrament de material audiovisual dels espectacles.

La Fira Mediterrània és un mercat d'espectacles confeccionat a partir de creacions artístiques noves, inspirades en els trets culturals propis de Catalunya i la Mediterrània. L'esdeveniment se celebra durant el mes d'octubre a la capital del Bages i té un caràcter interdisciplinari. Aglutina diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Els espectacles programats són de diferents formats, de sala o de carrer, i adreçats tant al públic adult com al familiar.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut