Cartell del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges 2020
Cartell del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges 2020

Acord entre la CCMA i el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats d'aquest festival, el més important del món en l'àmbit del cinema fantàstic. Segons aquest acord, TV3 i Catalunya Ràdio seran mitjans oficials del Festival.

La 53a edició del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya tindrà lloc del 8 al 18 d'octubre. Durant aquests dies, Sitges serà el punt de trobada dels amants del gènere. Tant a les sales de cinema del certamen com a través de la pantalla, gràcies a la plataforma de continguts online Shift72, es podrà gaudir d'una programació atrevida d'alt nivell. Les últimes novetats es combinaran amb la recuperació de clàssics i el reconeixement a una personalitat inimitable en la història del cinema, David Lynch, que rebrà el Gran Premi Honorífic del Festival de Sitges.

Els mitjans de la CCMA faran un ampli seguiment de les activitats del Festival, i diferents programes i espais de TV3 i Catalunya Ràdio oferiran els seus continguts des de Sitges. A més, segons l'acord entre les dues institucions, TV3 i Catalunya Ràdio seran mitjans oficials del Festival.

El Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és el primer festival de cinema fantàstic del món i la manifestació cultural amb més ressò mediàtic de Catalunya. Amb una sòlida trajectòria, el Festival de Sitges ofereix al cinema fantàstic d'arreu del món un marc estimulant de trobada, exhibició, presentació i projecció.

Nascut el 1968 com a 1a Setmana Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror, el Festival s'ha convertit en una cita ineludible per als cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències i les noves tecnologies aplicades al cinema i a la producció audiovisual.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut