Acord entre la CCMA i el CoNCA per difondre els Premis Nacionals de la Cultura i de les Arts 2017

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han firmat un conveni de col·laboració per transmetre i difondre l'acte d'entrega dels Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya 2017.

L'acord estableix, entre altres punts, l'emissió en directe del programa de l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya 2017 el 14  de juny del 2017 des del Teatre La Sala de Rubí, per qualsevol dels canals televisius de la CCMA. Aquesta cerimònia també tindrà cobertura mitjançant connexions en directe pels mitjans radiofònics de la CCMA. La CCMA donarà a conèixer i difondrà els guardonats d'aquest any i les seves obres mitjançant els diversos espais de la programació cultural televisiva i radiofònica. La CCMA també produirà el senyal institucional de l'acte de lliurament dels premis i el facilitarà a la resta de mitjans acreditats pel CoNCA.

Per la seva banda, el CoNCA cedeix els drets d'explotació i transmissió de l'acte als mitjans de la CCMA.

Aquest acord s'emmarca en la missió que té la CCMA de promocionar i de difondre la cultura, i en el compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut