Acord entre la CCMA i el Clúster Audiovisual de Catalunya

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Clúster Audiovisual de Catalunya han firmat un acord de col·laboració per fer accions i projectes comuns, treballant per al futur del sector audiovisual.

Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA

informaran i difondran les activitats programades pel Clúster Audiovisual de Catalunya i convidaran els seus professionals a participar en actes que organitzi per fomentar el talent i el desenvolupament de la indústria audiovisual del país.

El Clúster Audiovisual de Catalunya té l'objectiu de fer de l'audiovisual un dels sectors industrials, econòmics i culturals estratègics del país i convertir Catalunya en referència internacional. El Clúster Audiovisual de Catalunya fomenta la competitivitat, l'eficiència i la innovació del sector audiovisual per crear noves oportunitats i atraure noves inversions.

El Clúster treballa al servei de totes les empreses i professionals que en poden ser beneficiaris com creatius, operadors, tècnics, serveis professional etcètera. També aposta per la investigació i el desenvolupament de disciplines acadèmiques del món universitari. Tot plegat, amb la finalitat de rendibilitzar al màxim la capacitat i recursos de les institucions col·laboradores per reduir costos, generar sinergies i treballar amb la màxima eficiència i unitat per a l'impuls industrial.

Aquest acord s'emmarca en el mandat de la CCMA, que ha d'aprofitar i potenciar el teixit industrial existent en la seva àrea d'influència i ha de vetllar per potenciar el sector de la producció i la distribució de productes audiovisuals de Catalunya.

ccma.cat

Anar al contingut