D'esquerra a dreta: David Moreno i Cristina Calleja (David Moreno Cia. & Cristina Calleja), Oriol Blanchar (Cia. Pepa Plana), Susana Lloret (Cascai Teatre), Carla Móra (Divinas), Anna Rosa Cisquella (Dagoll Dagom), Alba Espinasa (CIATRE), Pepa Plana (Cia. Pepa Plana), Miquel Agell (Lazzigags) i Pilar Mir (Tricicle)

Acord entre la CCMA i CIATRE per promoure les activitats culturals relacionades amb les arts escèniques

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE) han firmat un acord de col·laboració per difondre i promoure les activitats culturals de l'entitat.

Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA promouran i difondran les activitats relacionades amb CIATRE, és a dir, centrades en el món del teatre i les arts escèniques en general.

L'Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE) es va crear l'any 1996 amb la finalitat d'enfortir i preservar un estil independent i privat de creació, gestió i difusió d'espectacles teatrals. Les companyies associades, algunes de les quals porten més de quaranta anys d'història i milions d'espectadors a tot el món, són creadores, productores i distribuïdores dels seus mateixos espectacles.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut