Exhibició sardanista (© Clara Feliu)

Acord de la CCMA i la Confederació Sardanista de Catalunya per a la promoció de la sardana i la música per a cobla

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Confederació Sardanista de Catalunya han signat un acord de col·laboració per difondre i promoure les activitats relaciones amb el món de la sardana i la música per a cobla.

Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA promouran i difondran les activitats sardanistes, com la Capital de la Sardana, la Sardana de l'any, el Dia Universal de la Sardana, l'Aplec Internacional, el Campionat de colles, el Lliurament de premis o altres esdeveniments destacats del món de la sardana i la música per a cobla.

La Confederació Sardanista de Catalunya va néixer el 2014, arran de la transformació de la Federació Sardanista de Catalunya, amb la finalitat d'aglutinar totes les federacions de Catalunya i totes les organitzacions del sector sardanista. La seva missió principal és agrupar, representar, prestar serveis i difondre la totalitat de l'activitat sardanista a Catalunya, així com als Països Catalans.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut