Acord de col·laboració entre el TNC i la CCMA per a la difusió d'activitats culturals i artístiques

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) han firmat un acord de col·laboració per a la difusió de les activitats del TNC. TV3 i Catalunya Ràdio seran mitjans col·laboradors del TNC.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, difondran les activitats programades pel Teatre Nacional de Catalunya per tal d'impulsar la promoció de les arts escèniques.

Aquest acord té una vigència de dos anys i s'afegeix a la col·laboració acordada al desembre entre totes dues institucions per coproduir l'enregistrament d'obres teatrals amb realització, postproducció i edició d'alta qualitat perquè es puguin emetre per televisió i a les plataformes digitals de la CCMA i del TNC (TNCDigital).

El TNCDigital és un projecte innovador per fer arribar el teatre a tothom. Els espectacles estan enregistrats amb 4K i multicàmera, ofereixen una alta qualitat d'imatge, so i realització, i alguns estan subtitulats al català, castellà, anglès i francès (amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull). A mesura que avança la temporada, el TNC va afegint espectacles al seu catàleg. La nova incorporació enregistrada amb la col·laboració de TV3 és "Decameró", amb subtitulació en castellà i anglès.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

tnc.cat

 

Anar al contingut