"Acció política" entrevista la diputada de la CUP Natàlia Sánchez

Dissabte, a les 10.10, TV3 presenta una altra edició d'"Acció política", en què s'entrevistarà la diputada de la CUP Natàlia Sánchez, que valora la decisió de la formació anticapitalista de no anar a la reunió de la taula de diàleg convocada pel president Quim Torra. Natàlia Sánchez abordarà qüestions com la negativa a donar suport als pressupostos o les últimes accions del grup Arran.

El programa també analitzarà l'actualitat política de la setmana amb la reunió del president del Parlament amb la resta de grups parlamentaris per intentar rebaixar la tensió després de l'escalada verbal de l'últim ple.

I pel que fa a l'activitat parlamentària, "Acció política" es fixarà en la compareixença del president del CEO en comissió sobre com elabora les enquestes. A més del debat parlamentari, s'analitzarà amb experts com s'haurien de llegir les dades que mostren les enquestes i les claus per encertar més o menys els pronòstics.

Per acabar, el programa parlarà de la figura de Pompeu Fabra a través d'una exposició oberta al Parlament. Més enllà del vessant lingüístic, Fabra va tenir també una trajectòria d'acció cívica i política poc coneguda.   

tv3.cat/accio-politica

facebook.com/AccioPoliticaTV3

twitter.com/Accio_Politica

#AccióPolíticaTV3