Dissabte, a les 10.10

"Acció política" entrevista el president del Partit Popular Català, Xavier García Albiol

Demà, dissabte, a les 10.10, "Acció política" analitzarà la reunió de dilluns entre Quim Torra i Pedro Sánchez a La Moncloa, amb què s'ha reprès el diàleg entre el govern de la Generalitat i el govern espanyol. Experts i politòlegs opinen sobre els gestos i les conseqüències de la trobada en el nou clima polític.

També es repassarà una setmana farcida de notícies polítiques de gran transcendència, com la decisió dels tribunals alemanys de descartar la rebel·lió com a motiu per extradir Carles Puigdemont, tot i que sí que preveuen extradir-lo pel delicte de malversació de fons. Un fet que ha provocat valoracions diverses sobre el futur de la causa i els encausats.

Una causa que ja ha acabat la instrucció amb la decisió del jutge Llarena de demanar la suspensió de les funcions dels diputats que estan a la presó i també de Carles Puigdemont. Una petició, el compliment de la qual ha originat una nova polèmica parlamentària.

De totes aquestes qüestions en parlarà Xavier García Albiol, el president del Partit Popular Català, en l'entrevista que ha concedit al programa.

El programa, a més, es fixarà en les compareixences dels consellers en comissió al Parlament aquesta setmana, on han explicat les seves prioritats de govern. I es destacaran especialment les mesures que el govern català i el govern espanyol han anunciat per donar impuls a la memòria històrica.  

tv3.cat/accio-politica

facebook.com/AccioPoliticaTV3

twitter.com/Accio_Politica

#AccióPolíticaTV3

Anar al contingut