Els finalistes d'"El got d'aigua"
Dimecres, a les 23.35

"El got d'aigua" decideix qui és el millor orador jove de Catalunya

Demà, a les 23.35, últim capítol d'"El got d'aigua", excepcionalment en dimecres. El programa de TV3 en què la paraula és la protagonista encara la final per decidir qui és el millor orador jove de Catalunya. Joanna Rosell, Carles Pauné i Anna Andorrà són els tres finalistes que hi lluitaran i, per aconseguir-ho, han viatjat fins a l'Àfrica per trobar la inspiració per als seus discursos.

Com a últim jurat, "El got d'aigua" tindrà un convidat d'excepció: el periodista i comunicador Josep Cuní que, juntament amb Alba Florejachs i Gemma Lligadas, les "coachs" del programa, seran els encarregats de decidir qui transmet millor les seves idees. 

L'última vivència dels joves concursants els durà fins al poble rural de Diatock, a la zona de la Casamance, al sud del Senegal. Allà, tres famílies de l'ètnia diola els acolliran com un membre més de la família.

La Joanna viurà a casa d'una família poligàmica i descobrirà com es treballa a l'escola. En Carles dormirà a casa de l'Ibou, l'electricista del poble que, a més, el portarà a pescar als manglars de la manera tradicional. I l'Anna treballarà al costat de Fatou Bintou, una líder entre les dones de Diatock.

A través de les seves vivències sorgiran temes com el concepte de família, el ritme de vida, l'educació i el paper de la dona a l'Àfrica. I es descobrirà quines d'aquestes idees acabaran recollides en els seus discursos, que segur que faran emocionar.

Com sempre, tindran un minut i mig per transmetre-les, i Samantha Vall, presentadora del programa, serà qui guiarà l'espectador en aquest últim viatge.

tv3.cat/el-got-daigua

Anar al contingut