Dissabte, a les 21.55

Abel Caballero, Iñaki Anasagasti, Joan Puigcercós i Felip Puig, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb Abel Caballero, alcalde de Vigo i exministre del PSOE amb Felipe González; Iñaki Anasagasti, exportaveu parlamentari del PNB al Congrés; Joan Puigcercós, exportaveu d'ERC al Congrés; Felip Puig, exsecretari organització de CDC; Mireia Vehí, diputada de la CUP; Pere Ortega, president del Centre Delàs d'Estudis per la Pau i autor de "Dinero y militarismo"; José Miguel Vizcaya, "Chiqui de la Línea", professor de flamenc de Rosalía, i l'actuació de Portobello.

En plena negociació de la investidura de Pedro Sánchez, el programa entrevistarà a la diputada de la CUP Mireia Vehí, que s'ha estrenat al Congrés i és una de les signants dels declarants de la Llotja de Mar per reclamar al PSOE i Podem que seguin a negociar sense condicions.

També sabrem l'opinió sobre el pacte per governar Espanya de l'alcalde de Vigo i exministre del PSOE amb Felipe González, Abel Caballero.

El "Preguntes freqüents" es preguntarà pels precedents en què els partits nacionalistes van ser clau per investir un president a Espanya. Ho farà amb Iñaki Anasagasti, exportaveu parlamentari del PNB al Congrés quan aquest partit va donar suport a Aznar; Joan Puigcercós, exportaveu d'ERC al Congrés quan aquest partit va fer president Zapatero, i Felip Puig, exsecretari organització de CDC després que es firmés el Pacte del Majestic.

Cristina Puig entrevistarà Pere Ortega, president del Centre Delàs d'Estudis per la Pau i autor de "Dinero y militarismo", per parlar de la relació entre el canvi climàtic i el militarisme coincidint amb la setmana que es fa la Cimera de Clima a Madrid i el 70 aniversari de l'OTAN a París.

Dissabte Rosalía farà el primer concert al Palau Sant Jordi i per això el programa hi connectarà i parlarà amb José Miguel Vizcaya, "Chiqui de la Línea", el seu professor de flamenc.

També comptarà amb l'actuació de Portobello i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

A les cadires seuran els periodistes Ana Pardo de Vera, Sergi Picazo, Gemma Liñán i Daniel Basteiro.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3