A "Via llibre", Xavier Bosch i el romanticisme de la seva última novel·la, "Algú com tu"

Aquest dimecres, a les 23.00, a "Via llibre", Xavier Bosch presenta la seva darrera novel·la "Algú com tu", plena d'amor i passió. La il·lustradora Paula Bonet parla de "813", una obra inspirada en el cineasta François Truffaut. Els escriptors Aleix Cort i Pablo Ramos presenten els seus darrers treballs i la periodista Elisenda Roca fa les seves recomanacions literàries a l'espai "Lletratat"

El periodista i escriptor Xavier Bosch ha donat vacances a Dani Santana, el personatge dels seus "thrillers" periodístics, per escriure una novel·la on l'amor i la passió tenen el paper protagonista. A "Algú com tu", Bosch narra la història d'una filla que vol saber més coses d'una mare que gairebé no ha conegut. Acabarà descobrint una història d'amor que va viure a París amb un galerista d'art durant cinc dies.

"Via llibre" continua a França, però per parlar del llibre que la il·lustradora valenciana Paula Bonet ha dedicat al cineasta François Truffaut. Bonet va quedar fascinada pel director de la "Nouvelle Vague" i va devorar la seva filmografia i llegir tots els seus llibres. Ara, Bonet ha transformat el seu amor pel director en un llibre, "813", un projecte molt personal en què la il·lustradora s'apropa a Truffaut i a algunes de les seves pel·lícules.

L'escriptor Aleix Cort presenta "Avions de paper", una novel·la negra a ritme de swing, ambientada a Reus; i Pablo Ramos parla de la seva última producció, "La ley de la ferocidad", una obra que ha estat catàrtica per a l'escriptor argentí.

A l'espai "Lletratat", la periodista i escriptora Elisenda Roca oferirà les seves recomanacions literàries.

tv3.cat/viallibre

twitter.com/viallibre

facebook.com/viallibre

Anar al contingut