Antoni Tolmos amb Jesús Arjona al programa "A 4 mans".
Antoni Tolmos amb Jesús Arjona al programa "A 4 mans".
Dijous, a les 22.45

"A 4 mans" dedica el segon programa a la passió

Aquest dijous, 20 de febrer, a les 22.45, el 33 emetrà el segon capítol d'"A 4 mans", dedicat a la passió. En aquesta sèrie de vuit programes, la conversa i la música condueixen els espectadors per les vides dels convidats que hi participen.

Després de centrar el primer capítol en la tolerància, "A 4 mans" dedica el segon programa a la passió, que és el que tenen en comú Jesús Arjona i César Marcos.

El Jesús és un jove apassionat per l'enigmàtic món de l'art africà, que explica per què les màscares a l'Àfrica són elements vius de cultura tradicional. I el César és un descobridor d'apassionants històries en qualsevol racó del món, plenes de sensibilitat i generositat. Durant el programa, tots dos proposen un fil musical farcit de grans cançons d'avui i de sempre.

En aquest capítol, el rodatge està situat al Museu Frederic Marès de Barcelona i a l'Espai Nautilus de Tarragona.

 

El programa

"A 4 mans" és un programa del Departament de Nous Formats de TV3 que compta amb la producció associada d'Enganxats, Mèdia & Transmèdia Produccions. Presentat pel músic i pianista Antoni Tolmos, combina música, conversa i entreteniment per descobrir la vida dels convidats a través de les cançons que han marcat la seva trajectòria vital.

Cada capítol presenta dues experiències unides per un valor, un sentiment o, de vegades, una cançó. Actitud, identitat, repte, passió, tolerància, proesa i superació són els fils conductors de les entrevistes, durant les quals Antoni Tolmos interpreta amb el piano les cançons proposades pels protagonistes. D'aquesta manera, la música es converteix en la banda sonora per parlar del seu context emocional.

Durant els vuit capítols, de 30 minuts de durada, el programa convidarà a conèixer l'encant de la Maria, la fortalesa de l'Arantxa, la perseverança del Tonet, el valor del Ricard, l'esperit de superació de la Glòria, la generositat del César, les decisions de la Laura... En total, catorze persones, catorze vides amb les quals qualsevol persona es pot sentir identificada.

Codirigida per Antoni Tolmos i Xavier Calderó, la producció és rica en imatge i amb textura cinematogràfica, amb l'objectiu de captar cada instant amb bellesa i sensibilitat. Així, es combinen moments de conversa al piano i imatges de recurs basades en la vida dels convidats, que també hi aporten fotos i vídeos del seu arxiu particular.

El rodatge del programa s'ha fet en localitzacions arreu del territori, espais naturals o interiors que representen un interès específic per a cada convidat i que han triat ells mateixos. És el cas d'escenaris com la casa dels Xuklis de Barcelona, el pont dels Tirants i la plaça de Sant Joan de Lleida, el Museu Frederic Marès de Barcelona, l'Institut Pere Mata de Reus, Sant Joan de les Abadesses o el port de Palamós, entre d'altres.

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut