Segona gala de la segona temporada d'"Eufòria"

828.000 espectadors revaliden el lideratge d"Eufòria" en la segona gala

TV3 es referma al capdavant dels divendres amb la segona temporada d'"Eufòria" amb un un 16,9% de quota de pantalla i a 6,5 punts de la segona opció televisiva. La segona gala va anotar un 22,6% de quota de pantalla i va superar la primera en 4.000 espectadors més de mitjana.

El gran concurs de talents de TV3, "Eufòria", ha arrossegat en el seu segon divendres de gala fins a una mitjana de 347.000 espectadors i una audiència acumulada de 828.000 persones. I els tretze concursants han aplegat fins al 22,6% de quota de pantalla. 
 
Aquesta segona gala de la segona temporada ha millorat els registres de la segona de la primera temporada (18,3%) i, fins i tot, de l'estrena de la primera temporada (16,6%). L'audiència mitjana de les gales de la primera temporada d"Eufòria" va arribar als 345.000 espectadors i el 20% de share, xifres que la segona temporada ja ha superat.  
 
Audiències digitals
 
Un total de 15.119 usuaris únics van veure en directe la segona gala als mitjans digitals de la CCMA, més de 1.000 més que en la primera gala.
  
Es van registrar uns 81.900 usuaris únics digitals que van entrar al web d'"Eufòria" (57.521) i l'app de TV3 (24.386) durant el programa.
  
Ahir es van enviar més de 5.100 missatges a Twitter comentant el programa, el 96% dels quals en to positiu o neutre.
  
La transmissió de la segona gala d'"Eufòria" a Twitch acumula més de 6.200 visualitzacions i supera també les primeres gales, tant de la primera temporada com de la segona.  
 
Primera actuació favorita i una nova sorpresa 
 
Al plató de TV3, que ha liderat la nit a 6,5 punts de la segona opció més vista i amb un 16,9% de quota de pantalla, s'han defensat els temes "Wake me up before you go-go" de Wham!, pel Tomàs; "Holding out for a hero" de la Bonnie Tyler, per l'Emmi; "Vivir así es morir de amor" de Camilo Sesto i versionada per Nathy Peluso, per l'Elena; el tema de Grease "Hopelessly devoted to you", per l'Alèxia; "Tu juru ju" de Julieta, per la Natàlia; "LLYLM" de la Rosalía, per la Clàudia; "Soc la d'ahir" de la valenciana Samantha, pel Jim; "We don't talk anymore" de Charlie Puth, pel Carlos; "I'm not here to make friends" de Sam Smith, pel Domènec; "In my blood" de Shawn Mendes, pel Jan; "Et porto sota la pell", la versió en català de "I've got you under my skin" de Cole Porter, per la Sofia; "Kings & Queens" d'Ava Max, per la Carla; i "Loviu Baby" de Doctor Prats pel concursant que ha quedat eliminat i no continuarà, Nei.  
 
A la primera gala es va descobrir que continuaven tretze concursants, i no dotze, i en aquesta segona, ha destacat la primera actuació favorita, que dona immunitat immediata al seu intèrpret. A més, també s'ha anunciat l'eliminació de dues persones en la tercera gala de la segona temporada d"Eufòria" a decidir entre les salvades en la segona gala i una de les enviades a la zona de perill en la tercera gala. 
 
Anar al contingut