Opening 2a temporada d'"Eufòria"
Opening 2a temporada d'"Eufòria"

824.000 espectadors van connectar amb la primera gala de la segona temporada d'"Eufòria"

Ahir, TV3 va ser líder, amb una quota del 16,9%, a 5,5 punts de la segona. La primera gala de la segona temporada d'"Eufòria, va fer una excel·lent audiència i va liderar la franja

Després de l'èxit rotund de la primera temporada, "Eufòria" ha tornat a TV3, amb la primera gala en directe, amb els 16 nous concursants que competeixen per convertir-se en l'artista més complet de Catalunya. I una vegada més ha estat tot un èxit, amb una quota del 22,4%, un audiència mitjana de 381.000 espectadors i una audiència acumulada de 824.000 persones.
 
En aquesta primera gala es van escoltar temes com "Flowers", de Miley Cyrus, o "De l'1 al què", de The Tyets, fins a clàssics com "Suspicious Mind", d'Elvis Presley, o Sweet Child O' Mine, de Guns N' Roses. I ja han hagut d'acomiadar a tres concursants, l'Ethan, l'Hèctor i la Paula. 
 
El minut d'or de la gala va ser a les 22.56, amb una audiència de 489.000 espectadors i un 24.3% de quota.
 
"Eufòria" ha liderat la franja a 10,4 punts de la segona opció més vista. Pel que fa als targets és líder de la franja en tots. I destaquen les quotes del target nens (36.3%) i joves de 13 a 24 (44.1%). 
 
Aquesta nova temporada del talent musical compta amb cares ja conegudes pels fans del programa, com l'actriu i presentadora Marta Torné i el cantant Miki Núñez, que són els presentadors. Pel que fa a l'equip de coaches, ja s'han estrenat els dos nous fitxatges: l'actriu Paula Malia com a coach d'interpretació i la cantant, compositora i pianista Clara Luna com a coach de veu. I a la taula del jurat, a banda dels cantants Lildami i Elena Gadel es van poder veure les primeres valoracions de Carol Rovira.
 
Aquesta primera gala de la segona temporada ha millorat els registres de l'estrena de la primera temporada,, que van ser 298.000 espectadors d'audiència mitjana, un 16.6% de quota i 788.000 espectadors d'audiència acumulada. 
I pel que fa a "Eufòria: el Twitch", va fer una audiència mitjana de 61.000 espectadors, una quota del 9,1% i una audiència acumulada de 171.000 persones. 
 
Audiències digitals

Prop de 14.000 usuaris únics van veure en directe la primera gala als mitjans digitals de la CCMA. És un 54% més que l'audiència per internet que va tenir la primera gala de la primera temporada. 

Es van registrar prop de 59.000 vots dels espectadors. I també és una dada més alta que a la primera gala amb votacions de la temporada anterior que va ser la sisena. 

A més, 70.000 usuaris únics van entrar ahir al web d'"Eufòria" durant l'emissió del programa. 

Ahir es van enviar 5.100 missatges a Twitter comentant el programa i va ser l'emissió de televisió més comentada del dia a tot Espanya. 
La transmissió a Twitch va ser seguida per més de 5.000 usuaris únics. És més del doble que a la primera gala de la temporada anterior.
 
tv3/euforia/
instagram/euforiatv3
twitter/euforiatv3/ 
twitch.tv/euforiatv3
Anar al contingut