82.000 oients escolten cada dia les emissores de Catalunya Ràdio a Lleida

El grup d'emissores de Catalunya Ràdio arriba als 82.000 oients diaris a les comarques de Lleida, segons les dades d'audiència del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, corresponents als mesos de setembre i octubre d'aquest any.
Catalunya Ràdio és líder amb 54.000 oients diaris i despunta per damunt de les altres emissores generalistes: té 27.000 oients més que la segona ràdio amb més audiència, i supera en 31.000 la tercera.
Catalunya Informació també revalida el seu lideratge amb 19.000 oients, i es distancia de les altres emissores de temàtica informativa. Catalunya Informació se situa així a 17.000 oients de la segona ràdio de temàtica informativa més seguida a Lleida.
De les emissores musicals de Catalunya Ràdio, iCat fm obté els millors resultats en nombres absoluts a la demarcació: 6.000 oients diaris. L'altra emissora, Catalunya Música, l'escolten 3.000 persones cada dia.
Segons les dades del Baròmetre, Catalunya Ràdio és, a més, l'emissora amb més credibilitat, la més amena i la que ofereix la millor informació de proximitat.
Aquesta és la primera vegada que el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura ofereix dades referenciades els últims dos mesos, ja que fins ara totes les xifres feien referència a audiències acumulades dels últims 12 mesos.