"7 raons per fugir"
"7 raons per fugir"

"7 raons per fugir", film amb participació de TV3, al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Brussel·les

Des de dimarts, dia 9, fins al diumenge 21 d'abril, es farà el 37è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Brussel·les BIFFF. El film "7 raons per fugir", una producció amb participació de TV3 dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, ha estat seleccionada per participar en la Secció Oficial del festival. "7 raons per fugir" s'estrena oficialment als cinemes avui, divendres 5 d'abril.

"7 raons per fugir" és una comèdia d'humor negre que sorgeix d'una mirada crítica a la nostra societat i als valors que aquesta retransmet. La pel·lícula, dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, ha estat seleccionada per participar a la Secció Oficial del Festival Internacional de cinema fantàstic BIFFF, a Brussel·les (Bèlgica). El festival BIFFF és un dels esdeveniments cinematogràfics més importants pel que fa als gèneres de ciència-ficció, fantasia i thriller, i el dimarts 9 d'abril comença la 37a edició.

Sinopsi:

"7 raons per fugir" tracta de set diferents històries que barregen horror i comèdia, mentre retraten la realitat del segle XXI. Són set visions surrealistes d'una societat que no progressa, en un món contradictori, convuls i disfuncional. Són les històries d'una família, d'un nen pobre, d'uns veïns, d'una inquilina, d'un empresari, d'un atropellat i d'un casament, que es desenvolupen en set episodis diferents: "família", "solidaritat", "ordre", "propietat", "treball", "progrés" i "compromís".

Fitxa tècnica:

Direcció: Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras
Guió: Esteve Soler
Producció: Martin Samper, Aritz Cirbián
Direcció de fotografia: Gabriel Campoy
Direcció artística: Cristina Borobia
Música original: Julie Reier
Vestuari: Suevia Sampelayo
Maquillatge i perruqueria: Laura Bruy
Muntatge: Anaïs Urraca
Disseny de so: Laia Casanovas
Efectes visuals: Luis Tinoco (Onirikal Studio)
Repartiment: Emma Suárez, Lola Dueñas, Sergi López, Francesc Orella, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Pepe Viyuela, Alex Brendemühl, Manolo Solo, Alain Hernández, Aina Clotet, Vicky Peña, Ramon Fontserè, Àgata Roca, Núria Gago, Borja Espinosa, Pol López, Rosa Cadalfach i Albert Ribalta.

"7 raons per fugir" està produïda per Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb el suport de l'ICEC i amb la participació de TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

 

Anar al contingut