Xènia Casado és una de les presentadores de "40 pals".
Xènia Casado és una de les presentadores de "40 pals".

"40 pals", una selecció dels 40 anys de TV3 amb mirada actual, a Instagram i TikTok

Demà dissabte, 16 de setembre, 3Cat estrena al TikTok i l'Instagram de TV3 el primer capítol de "40 pals". El contingut, exclusiu en format digital, consistirà en entrevistes de carrer reaccionant a vídeos seleccionats de material d'arxiu dels 40 anys de TV3, amb un punt de vista autocrític i d'humor. "40 pals" constarà de 40 peces i està desenvolupat per l'equip de l'APM

En cada capítol, "40 pals" surt al carrer per mostrar fragments dels 40 anys de TV3 a persones anònimes, especialment a joves. A partir de les seves reaccions i comentaris, es podran comprovar els canvis que ha experimentat la societat catalana en aspectes com la sexualitat, la diversitat cultural, els hàbits i la salut, l'humor, la moda o el feminisme. 

Les gravacions es porten a terme a cada capital de província, amb diversos creadors de contingut de la mateixa localitat: Xènia Casado, a Barcelona; M. Andreu Rosich, a Lleida; Berti, a Tarragona; i Maria Bouabdellah, a Girona. Tots ells animen la gent del carrer a veure els clips antics de TV3 des d'una tauleta, per gravar les seves reaccions i els seus comentaris. A continuació, també els fan una petita entrevista per comentar el que acaben de veure.  

Les càpsules tenen l'estil propi d'internet, jugant amb els mems, el muntatge i el llenguatge característic de TikTok i Instagram. 

"40 pals" és una producció de 3Cat amb la col·laboració d'Alguna Pregunta, la productora audiovisual autora del format de l'"APM?", que aquesta temporada arriba als 20 anys en emissió a TV3. 

 

#40PalsTV3 

Anar al contingut