10.000 persones ja han visitat l'exposició "Tots som súpers!" des de la seva inauguració, dijous passat

El 17 de març es va inaugurar al Palau Robert de Barcelona la mostra "Tots som súpers! L'exposició dels 25 anys de Super3", que recorre la història del Super3. L'exposició, organitzada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i per la Generalitat de Catalunya, estarà oberta fins al 4 de setembre.

En només cinc dies, 10.000 persones s'han arribat al Palau Robert de Barcelona per visitar l'exposició "Tots som súpers! L'exposició dels 25 anys de Super3", que es va inaugurar dijous passat i que ha estat organitzada per la CCMA i per la Generalitat de Catalunya . Aquesta gran exposició del Super3 està pensada i dissenyada per poder compartir una experiència en família, amb un conjunt de propostes impregnades per la filosofia del Super3 pensades per despertar l'admiració i la imaginació de tots els visitants.

L'espai de l'exposició "Tots som súpers! L'exposició dels 25 anys de Super3" està repartit en un aparador inicial i sis sales. L'exposició planteja un joc de pistes per a petits i grans que permetrà concursar i optar a premis. A cada sala, on es barregen les diferents èpoques del Super3, hi ha reptes a superar, curiositats a descobrir i molts records a reviure.

El Super3 ha fet 25 anys i, amb la perspectiva d'un quart de segle, es pot afirmar que és un fenomen social dins del nostre territori i un exemple a observar en el marc de les televisions infantils europees. L'exposició "Tots som súpers! L'exposició dels 25 anys de Super3" vol explicar quines han estat les claus de l'èxit, de l'acceptació i de la vigència del Super3 i, a la vegada, agrair la confiança dipositada pels pares i mares, i l'afecte rebut per part dels nens i nenes durant tots aquests anys.

L'exposició estarà oberta fins al 4 de setembre al Palau Robert de Barcelona.

super3.cat

super3.cat/25anys

#25anysSuper3

#TotsSomSúpers

Anar al contingut