Barcelona

Millet diu que el Palau va pagar els casaments de les seves filles perquè promocionaven la institució

Fèlix Millet, Jordi Montull i la seva filla Gemma han tornat a declarar davant del jutge del "cas Palau". El jutge Juli Solaz els ha citat per interrogar-los per les revelacions que s'han sabut durant l'últim any, com el presumpte finançament de CDC amb comissions de Ferrovial a través del Palau. Millet ha explicat que el Palau va pagar les noces de les seves filles perquè promocionaven la institució musical. Montull ha presentat un escrit en què ha desvinculat l'extresorer de CDC Daniel Osàcar del presumpte finançament del partit amb comissions de Ferrovial a través del Palau.

Actualitzat
Fèlix Millet i Jordi Montull han tornat a comparèixer davant del jutge del "cas Palau", Juli Solaz. Tots dos estaven citats per declarar sobre el presumpte finançament irregular de Convergència Democràtica de Catalunya amb comissions de Ferrovial a través del Palau de la Música Catalana. Millet i Montull, però, s'ha acollit al seu dret de no declarar.

Fèlix Millet sí que ha volgut introduir un matís en la darrera declaració que va fer davant Solaz. Millet ha justificat que el Palau havia de pagar els casaments de les seves filles perquè promocionaven la institució musical i que van costar a l'entitat 200.000 euros.

Per la seva banda, Jordi Montull ha presentat un escrit al magistrat dient que l'anotació de Daniel a la seva agenda no correspon a l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, però no ha aclarit a qui es referia.

Millet i Montull estan citats a declarar aquest divendres pel cas de l'Hotel del Palau, una altra derivació de la causa principal.

Gemma Montull reitera que és innocent

La filla de Jordi Montull, l'antiga responsable financera del Palau, Gemma Montull, sí que ha declarat. Durant una hora i tres quarts, Gemma Montull ha reiterat la seva innocència i ha insistit que ella no tenia capacitat de decisió sobre les finances de la institució, ja que només tenia responsabilitats sobre la comptabilitat.

Tant la Fiscalia com el Consorci del Palau havien demanat al jutge que cités a declarar de nou els que van ser els màxims responsables del Palau de la Música Fèlix Millet i Jordi Montull. Així, i després de la petició del jutge Juli Solaz, Millet i Montull i la seva filla Gemma han tornat als jutjats pel saqueig de la institució.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut