L'actriu Anne Hathaway i el president de l'Acadèmia de Hollywood, Tom Sherak, anunciant les nominacions de l'anterior edició dels Osc…
L'actriu Anne Hathaway ja va anunciar en la 82a edició dels Oscars les nominacions a les estatuetes. (Font: Reuters)

James Franco i Anne Hathaway presentaran la 83a gala dels Oscars

Els actors James Franco i Anne Hathaway presentaran la 83a edició dels Oscars. Així ho ha fet públic l'Acadèmia de Hollywood en un comunicat. Els dos intèrprets ja havien participat en gales anteriors però ho havien fet només per presentar alguna categoria. Segons els productors de la retransmissió, tant Franco com Hathaway "representen la nova generació d'actors de Hollywood". La gala dels guardons es farà el 27 de febrer.

Actualitzat
Cal destacar que els dos actors podrien ser candidats a les estatuetes. James Franco, per la cinta "127 horas", i Anne Hathaway, per "Amor i altres drogues".

Per a l'intèrpret de cintes com "Mi nombre es Harvey Milk" o "Spiderman", aquesta serà la segona vegada que participa a la gala de l'Acadèmia de Cinema de Hollywood. En canvi, Hathaway va ser nominada a l'estatueta daurada per la seva interpretació a "La boda de la Rachel".

La cerimònia dels Oscars es farà el 27 de febrer al Teatre Kodak de Los Angeles i es retransmetrà en directe a més de 200 països.
Anar al contingut