Barcelona

Benet XVI fa una visita a l'obra beneficosocial Nen Déu abans de marxar

Abans d'anar a l'aeroport, el papa ha visitat l'obra beneficosocial Nen Déu, al barri del Guinardó de Barcelona. La institució es va crear a finals del segle XIX i es dedica a atendre les persones amb discapacitat física i mental, des de la infantesa fins a l'edat adulta. Els nens del centre han rebut el pontífex amb una festa i l'han obsequiat amb regals fets per ells mateixos. Benet XVI ha destacat i valorat la feina que fa la institució.

Actualitzat
Pocs minuts després de les cinc de la tarda, Benet XVI ha visitat l'obra beneficosocial Nen Déu, al barri del Guinardó de Barcelona, una institució creada a finals del segle XIX i que es dedica a atendre les persones amb discapacitat des de la infantesa fins a l'edat adulta. El papa ha estat rebut amb les cançons dels nens del centre, que han decorat l'espai de manera especial per rebre el pontífex.

Un dels moments centrals de l'acte ha estat la benedicció dels plànols i la primera pedra d'un nou centre que es farà a Tiana. Finalment, el papa ha beneït una placa commemorativa i ha firmat al llibre de visites. En la seva intervenció, Benet XVI ha volgut reivindicar el paper social de l'Església, alhora que ha insistit en el missatge de defensa de la vida. Per això ha demanat "que els avenços de la sanitat no vagin mai en detriment del respecte a la vida i la dignitat humana". La superiora del Nen Déu ha agraït la visita del papa i ha destacat la feina del centre "en una societat materialista i mancada de valors".

Familiars, mestres i nens han obsequiat el papa amb regals elaborats manualment, com un àlbum de fotos o una pintura de la Sagrada Família. Els residents del centre han acomiadat Benet XVI deixant anar centenars de globus.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut