Barcelona

El Banc Sabadell qualifica de "magnífica" operació per als clients els bons de la Generalitat

El Banc Sabadell gestionarà gairebé 190 milions d'euros en bons de la Generalitat. Serà la tercera entitat que en té més per col·locar, després de La Caixa i CatalunyaCaixa. El conseller delegat del banc, Jaume Guardiola, ha assegurat que és una operació "magnífica" per als clients i també bona per a les entitats financeres. Guardiola considera que els bons no són competència per a la resta de productes que ofereix la seva entitat.

Actualitzat
Guardiola també ha pronosticat que aquesta emissió tindrà força acceptació en el segment de "venda al detall", i no només a la banca privada. "És un producte que la inversió mitjana serà petita i bastants clients entraran en l'operació".

El Sabadell ha participat com a entitat col·locadora i asseguradora en l'operació al costat d'una vintena d'entitats. L'emissió que preveu el govern serà de fins a 2.500 milions, dels  quals 1.890 estan assegurats. La comissió per a les entitats fins a arribar a aquesta xifra serà del 3% i a partir d'aquest import del 2%. Els bons a particulars es començaran a vendre previsiblement aquest divendres a través d'una vintena d'entitats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut