Barcelona

El Bicing recupera la normalitat però no culmina l'actualització del sistema informàtic

El servei de lloguer de bicicletes Bicing ja està restablert a la ciutat de Barcelona. El Bicing ha aturat el servei la matinada d'aquest dimarts per actualitzar el sistema informàtic i millorar-ne el servei, una operació que havia de culminar a les 12 del migdia. Tot i així, a l'hora prevista només s'ha restablert el servei parcialment i l'empresa Barcelona Serveis Municipals ha comunicat que l'actualització del sistema haurà de ser completada en una segona fase, encara amb data sense determinar.

Actualitzat
El Bicing havia d'estar aturat des de les 12 de la nit fins a les 12 del migdia d'aquest dimarts, quan ha començat a restablir-se el servei parcialment en algunes estacions. A les dues del migdia, s'ha restablert el 90% del servei, que s'ha recuperat completament a dos quarts de cinc, segons fonts de l'Ajuntament.

Amb el nou sistema informàtic del Bicing, el temps d'espera per retirar les bicicletes pot ser superior al que és habitual en alguns casos a causa d'un problema d'accés a les bases de dades. Per això, Barcelona Serveis Municipals ha optat per restablir l'antic sistema i completar l'actualització en una segona fase.

L'empresa municipal ha comunicat que intentaran que la segona fase d'actualització del sistema no afecti els usuaris. Per fer-ho així, hauran de desenvolupar les tasques entre les 12 de la nit i les 5 de la matinada, que és quan obre el servei en dia laborable.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut