Arenys de Mar

Les fortes pluges desborden la riera d'Arenys de Mar, i col·lapsen l'N-II

Les fortes pluges han desbordat la riera d'Arenys de Munt i això ha provocat, de retruc, que a Arenys de Mar hi hagi nombrosos problemes. El trànsit a la carretera Nacional II s'ha col·lapsat. Els passos subterranis que donen accés a la platja s'han inundat, sobretot el de la platja de la Musclera, i això ha impedit que la gent pogués sortir. Feia cinc anys que la riera d'Arenys de Mar no es desbordava d'aquesta manera.

Actualitzat
Una dona danesa ha hagut de ser rescatada mentre conduïa el seu vehicle en veure's sorpresa per la tromba d'aigua. El vehicle ha estat arrossegat fins que ha picat amb una tanca i ha acabat aturant-se al final de la riera. La conductora l'han rescatat uns joves que passaven per allà a prop.

L'Ajuntament d'Arenys de Munt assegura que la bassa de laminació que hi ha al començament de la riera canalitzada ha funcionat correctament i ha filtrat l'aigua com estava projectat tot i les obres que s'hi estan fent. Per contra, els veïns critiquen el projecte i diuen que ha servit de ben poc.

A tota la comarca, els bombers han hagut de fer diverses sortides. A Arenys de Mar han caigut 29 litres per metre quadrat; 27 a Canet i 23 a Sant Vicenç de Montalt. A Dosrius s'han recollit 19 litres per metre quadrat, 13 a Sant Andreu de Llavaneres i 12 a Mataró.

Els bombers també han hagut d'actuar per inundacions a Manresa i Sant Fruitós de Bages, a la comarca del Bages, a Lliçà de Vall, al Vallès Oriental i a Sabadell, al Vallès Occidental.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut