Bamako

Sarkozy es troba a Mali amb el ciutadà francès alliberat per Al-Qaeda després de tres mesos de segrest

El president de França, Nicolas Sarkozy, ha arribat de matinada a la capital de Mali, Bamako, per reunir-se amb el ciutadà francès Pierre Camatte, alliberat per Al-Qaeda després de tres mesos de segrest. Sarkozy, que ha fet una visita llampec de dues hores, ha dit que serà implacable en la lluita contra el terrorisme. Pierre Camatte ha explicat que es va sentir molt sol durant els mesos de captiveri.

Actualitzat
El president francès, Nicolas Sarkozy, ha viatjat fins a Mali, on s'ha reunit amb Pierre Camatte, el ciutadà francès alliberat dimarts després de passar tres mesos segrestat per Al-Qaeda.

La trobada ha tingut lloc al palau presidencial de Bamako, la capital d'aquest país africà, des d'on Sarkozy ha agraït la intervenció del mandatari del país, Amadou Toumani Touré, i l'ha qualificat de "clau" per al desenllaç del segrest.

L'alliberament de Camatte, de 61 anys, va arribar després que el govern malienc alliberés quatre presos islamistes, fet que ha provocat un conflicte a la regió.

Camatte ha recordat la solitud
amb què ha viscut el seu captiveri. Sarkozy, que viatja cap a Ruanda, ha assegurat que serà implacable en la lluita contra el terrorisme.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut