Barcelona

Més de 39.000 alumnes sense classe i 95 centres tancats dos dies després del temporal

El Departament d'Educació ha facilitat noves dades d'afectacions dos dies després del temporal. Ara per ara hi ha 39.000 alumnes sense classe, 59 centres escolars tancats i 154 rutes de transport escolar afectades a tot Catalunya. Les comarques més perjudicades són les gironines.

Actualitzat
Un total de 39.234 alumnes de tot Catalunya continuen sense poder assistir a classe, dos dies després de la nevada, a causa de la falta de subministrament elèctric o dels problemes per accedir als centres educatius.

Educació, però, ha destacat que el nombre d'alumnes afectats podria ser superior perquè no han pogut contactar amb alguns ajuntaments de les comarques de Girona a causa de problemes telefònics i de subministrament elèctric.

El nombre de centres tancats és de 95, dels quals 93 es troben a les comarques gironines, mentre que n'hi ha un de tancat a Barcelona, l'escola Els Xiprers, ubicada a la zona de Vallvidrera, i l'escola La Floresta a Sant Cugat, al Vallès Occidental.

Dels nens afectats, uns 35.547 són de les comarques de Girona; 2.898 són de l'Anoia; 11 de la demarcació de Lleida, i 412 del Vallès Occidental. 211 alumnes més que no han pogut anar a classe són els de l'escola Els Xiprers de Barcelona i n'hi ha 155 més de les comarques barcelonines per problemes de transport.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut