Roma

Gaddafi mira de convertir a l'islam 200 noies italianes en una festa a Roma

El coronel libi Moammar al-Gaddafi va impartir una classe d'islam a unes 200 noies italianes durant la Cimera Mundial sobre Seguretat Alimentària que s'ha celebrat a Roma. Segons han informat els mitjans italians, les noies tenien entre 18 i 35 anys i van ser elegides per l'agència d'hostesses Hostessweb en base a la seva alçada (com a mínim un metre setanta) i la bona presència. Les joves, que van rebre 50 euros a canvi, van ser conduïdes en autobusos a la residència de l'ambaixador libi, on, després d'una hora d'espera, van assistir a una conferència impartida per Gaddafi.

Actualitzat
El líder libi va intentar convèncer-les perquè es convertissin a l'islam, assegurant que ell està "a favor i al costat de les dones", les quals tenen "els mateixos drets" que els homes tot i que no tenen els mateixos "deures", ja que els deures estan en funció del que "la seva constitució física els permet".

Quant a la figura de Jesús de Natzaret, Gaddafi va assegurar que "no va ser crucificat sinó que Déu el va portar al cel" i que els romans van crucificar en lloc seu "un home que s'hi assemblava". A la sortida de l'esdeveniment, les noies van rebre un exemplar de l'Alcorà traduït a l'italià i del famós Llibre Verd de Gaddafi.
Anar al contingut