El matí de Catalunya Ràdio

Molins diu que Millet tornarà els diners al Palau encara que "hagi d'anar a viure sota el pont"

"El Palau recuperarà els diners i si el senyor Millet ha d'anar a viure sota el pont, hi anirà". Són les paraules textuals de l'advocat de Fèlix Millet, Pau Molins, en l'entrevista que li ha fet "El matí de Catalunya Ràdio, l'endemà que el jutge decidís deixar en llibertat amb càrrecs l'expresident del Palau Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, però se'ls ha retirat els passaports perquè no puguin fugir. Tots dos estan acusats dels delictes d'apropiació indeguda i falsedat documental. Pau Molins considera que no se'ls pot imputar un nou delicte, el de malversació de fons públics, tal com demana la fiscalia.

Actualitzat
L'advocat de Fèlix Millet, Pau Molins, ha assegurat que la intenció de la defensa de Millet és que tots els diners sostrets del Palau de la Música tornin a la institució. Molins ha dit que "si el senyor Millet ha d'anar a viura sota el pont, hi anirà".

Molins ha afegit que no veu possible que a l'expresident del Palau Fèlix Millet i a la seva mà dreta, Jordi Montull, se'ls pugui acusar d'un delicte de malversació de fons publics, tal com apuntava ahir el fiscal.

Segons l'advocat, un cop tant els particulars com les administracions han dipositat els diners, "aquells diners ja no són ni de l'administració ni dels particulars. Són del Palau de la Música". Per tant, ha afirmat Pau Molins, no es pot parlar en cap moment de malbaratament.

El jutge ha decidit deixar en llibertat amb càrrecs Millet i Montull després de la seva declaració. L'única mesura cautelar que ha pres la justícia ha estat quedar-se amb els seus passaports perquè no puguin fugir.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut