Colorado

Troben sa i estalvi a casa seva el nen desaparegut a Colorado

Història amb tics surrealistes als Estats Units. La policia de Colorado ha confirmat que el nen desaparegut i que suposadament s'havia enlairat en un globus d'heli casolà fins a 2.000 metres d'altura, ha aparegut sa i estalvi a casa seva. Televisions de tot el món han mostrat la imatge de l'estri sobrevolant uns camps, fins que ha tocat terra. Immediatament s'ha confirmat que no hi havia el nen a l'interior i la recerca s'ha centrat als voltants del domicili familiar. Tal com sospitava la policia, finalment la criatura, que té 6 anys, no ha aparegut gaire lluny. S'havia amagat en un altell del garatge de casa seva.

Actualitzat
El globus, platejat i amb forma d'ovni, ha volat durant dures hores i ha anat perdent altura fins que ha aterrat, sense moviments bruscos, en un camp. Els equips de rescat s'han desplaçat fins a la zona després de rebre l'alerta que el menor s'havia enfilat al globus que s'ha deslligat del domicili familiar a Fort Collins.

La sorpresa ha estat que no ha aparegut quan ha aterrat. Aleshores la policia ja ha avançat que la principal hipòtesi és que el menor no havia arribat a entrar a l'aparell. "Pensem que no ha caigut del globus, sinó que deu ser en algun lloc a terra a prop de casa seva", ha explicat una portaveu. I així ha estat.

El diari local "Denver Post" ha assegurat que el nen és Falcon Heene, fill de Richard Heene, un científic amateur que ha construït el globus i que hauria vist com el seu fill s'hi ficava abans que es desfermés dels lligams.
Anar al contingut