Palma

Ana Torroja, imputada per un presumpte frau fiscal de 655.000 euros

La cantant Ana Torroja ha estat citada a declarar a l'Audiència de Palma com a imputada per un delicte de frau fiscal de 655.000 euros. La vocalista ha estat imputada pel jutge instructor de l'anomenada "operació llampec", Antoni Garcías, que vol preguntar-li sobre una suposada evasió fiscal a través de la seva empresa Carlito's way. En l'"operació llampec", oberta des de l'abril del 2007, s'investiguen diversos delictes de blanqueig de capitals, estafa i frau fiscal.

Actualitzat
L'excantant de Mecano haurà de declarar demà davant del jutjat d'instrucció número 7 de Palma com a imputada en el cas, després que el magistrat ha rebutjat la petició de la defensa de l'artista perquè s'anul·lessin totes les actuacions contra ella.

La defensa de Torroja reclamava la nul·litat de les actuacions que s'han fet dins l'"operació llampec", entre les quals hi ha diverses escoltes telefòniques, alegant que precisament la primera mesura d'investigació acordada havia estat la intervenció telefònica.

L'auto que ha dicat el jutge Garcías nega que sigui així, i indica que el que va dur el Ministeri Fiscal a fer les intervencions telefòniques van ser les diligències prèvies practicades per l'Agència Tributària, que van ser la base per interposar la querella per frau fiscal.

Anar al contingut