Barcelona

Un home mor d'un tret al cap al carrer Santaló de Barcelona

Un home ha mort en ple carrer aquest matí a Barcelona després que un desconegut li ha disparat un tret al cap. Els fets han passat al carrer Santaló, a la cantonada amb travessera de Gràcia cap a un quart de nou del matí. Efectius dels Mossos d'Esquadra i dels serveis d'emergències han anat ràpidament al lloc dels fets, encara que no han pogut fer res per la víctima, que ha quedat estesa enmig del carrer.

Actualitzat
Segons testimonis dels fets, l'agressor era un home alt, de complexió forta i calb, que després de disparar ha fugit mentre s'anava desprenent de diversos objectes, entre aquests la pistola amb què ha comès el crim, que ha llançat en un contenidor de runa. Les mateixes fonts indiquen que duia una jaqueta fosca, bufanda i gorra, i que en el moment de disparar tenia la cara tapada, tot i que se l'ha destapat a l'altura del carrer Muntaner.

Pel que fa a la víctima, es tractaria d'un home de mitjana edat, que portava vestit, un portafolis i un petit maletí de viatge. Els Mossos han acordonat la zona i estan investigant les circumstàncies que l'envolten. El jutge d'instrucció, per la seva part, ha decretat el secret de sumari.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut